Pentru aventuri spontane oferte speciale circuite

Funchal , Madeira

Funchal , Madeira

Plecarea pe 19.12.2021

Cu temperaturi ce amintesc de caldura primavarateca pe tot parcursul anului, Madeira este refugiul ideal.

Începând de la 499.00 eur/pers.

Punta Cana , Rep. Dominicana

Punta Cana , Rep. Dominicana

Un resort confortabil pe minunata plaja din Uvero Alto. Ce iti poti dori mai mult? O zona extinsa de piscina, un centru...

Începând de la 1575.00 eur/pers.

Nungwi , Tanzania & Zanzibar

Nungwi , Tanzania & Zanzibar

Daca nu doriti, nu trebuie sa va ridicati de pe sezlongul de la plaja sau piscina, savurati bauturi racoritoare si gusta...

Începând de la 1303.00 eur/pers.

Hurghada , Egipt

Hurghada , Egipt

Copiii adora Aquapark-ul! Iar cu o doza suplimentara de lux, aceast Resort nu este doar recomandat familiilor – el ofera...

Începând de la 605.00 eur/pers.

Datorită vouă am avut parte de o vacanță superbă, bine organizată și sigură. Mi-a plăcut seriozitatea și varietatea de oferte, și am apreciat implicarea și dorința de a oferi experiențe de neuitat! Cu siguranță voi apela tot la voi și pentru restul vacanțelor!

Ioana, Iasi

Experiența noastră cu Bluesky este de fiecare dată una plăcută! Tocmai ce ne-am întors dintr-un sejur de vis, cazarea și serviciile au fost foarte bune, și am avut pe tot parcursul vacanței un sentiment de siguranță și încredere. Acest lucru ne-a convins să apelăm din nou, de fiecare dată când vrem să facem excursii în țară sau în străinătate.

Ionut, Bucuresti

Atunci când apelez la o agenție care să mă ajute cu planificarea unei vacanțe, îmi doresc amabilitate, competență și profesionalism. Toate aceste criterii au fost îndeplinite de Bluesky, și ne-am întors din sejur relaxați și cu amintiri extraordinare! Ne-au ajutat să alegem obiective turistice potrivite intereselor noastre și ne-au pus la dispoziție o multitudine de opțiuni astfel încât să planificăm foarte bine întreaga vacanță.

Gabi, Ploiesti

Super! Te ajută să găsești exact ceea ce îți dorești! Îți recomandă locuri și servicii care ți se potrivesc, în baza informațiilor oferite în cadrul discuțiilor. Sunt atenți la detalii și amabili, iar eu am avut parte de un sejur de vis, în care m-am simțit în siguranță. Vă mulțumesc, datorită vouă am amintiri de neuitat de la mare. Ne revedem curând!

Valeriu, Bucuresti

Mi-am dorit de mulți ani să vizitez Grecia și am vrut ca prima dată să am parte de cea mai plăcută experiență, în care să experimentez tot ce are de oferit mai frumos și autentic această țară. Le mulțumesc celor de la Bluesky pentru organizarea impecabilă și pentru recomandările potrivite, și mai ales pentru amintirile speciale pe care mi le-am făcut în această vacanță. Am beneficiat de asistență, de indicații despre localurile tradiționale și zonele turistice, și am avut toate informațiile necesare pentru a mă putea bucura de fiecare experiență. Cu siguranță voi mai apela la voi.

Maria, Bucuresti

Alătură-te călătorilor care au descoperit locuri noi cu Bluesky