Despre noi

Echipa Blue Sky Turism are o experienta de peste 18 ani pe piata de turism din Romania. Alaturi de parteneri important am raspuns nevoilor clientilor nostri cu promptitudine, profesionalism si confidentialitate, caracteristici ce ne-au mentinut mereu in topul preferintelor colaboratorilor nostri.

Imbinand experienta cu inovatia consideram ca cea mai eficienta cale de a satisface nevoile clientilor este de a le dedica un “Personal Agent”. “Personal Agent” este un membru al echipei noastre ce va sta la dispozitie pentru a gasi impreuna cea mai buna oferta pentru nevoile dumneavostra unice

Atuurile noastre

Bluesky Turism

Parteneri serioși și puternici pe plan intern și internațional

Bluesky Turism

Sisteme on-line de rezervari hoteliere in orase si statiuni turistice din intreaga lume

Bluesky Turism

Sistem de rezervari bilete de avion pe orice destinatie, cu orice companie aviatica

Bluesky Turism

Servicii suplimentare: transferuri, rent-a-car, tur oras, excursii, etc.

Prețuri competitive

Flexibilitate în negocieri

Discount-uri atractive

Evenimente Corporate

Alaturi de serviciile clasice pe care Blue Sky Turism vi le pune la dispozitie, suntem gata oricand sa va devenim parteneri in organizarea evenimentelor speciale precum: conferinte, training-uri, teambuiding-uri, simpozioane, cocktail-uri si petreceri de firma.

Bluesky Turism
Bluesky Turism

Datorită vouă am avut parte de o vacanță superbă, bine organizată și sigură. Mi-a plăcut seriozitatea și varietatea de oferte, și am apreciat implicarea și dorința de a oferi experiențe de neuitat! Cu siguranță voi apela tot la voi și pentru restul vacanțelor!

Ioana, Iasi

Experiența noastră cu Bluesky este de fiecare dată una plăcută! Tocmai ce ne-am întors dintr-un sejur de vis, cazarea și serviciile au fost foarte bune, și am avut pe tot parcursul vacanței un sentiment de siguranță și încredere. Acest lucru ne-a convins să apelăm din nou, de fiecare dată când vrem să facem excursii în țară sau în străinătate.

Ionut, Bucuresti

Atunci când apelez la o agenție care să mă ajute cu planificarea unei vacanțe, îmi doresc amabilitate, competență și profesionalism. Toate aceste criterii au fost îndeplinite de Bluesky, și ne-am întors din sejur relaxați și cu amintiri extraordinare! Ne-au ajutat să alegem obiective turistice potrivite intereselor noastre și ne-au pus la dispoziție o multitudine de opțiuni astfel încât să planificăm foarte bine întreaga vacanță.

Gabi, Ploiesti

Super! Te ajută să găsești exact ceea ce îți dorești! Îți recomandă locuri și servicii care ți se potrivesc, în baza informațiilor oferite în cadrul discuțiilor. Sunt atenți la detalii și amabili, iar eu am avut parte de un sejur de vis, în care m-am simțit în siguranță. Vă mulțumesc, datorită vouă am amintiri de neuitat de la mare. Ne revedem curând!

Valeriu, Bucuresti

Mi-am dorit de mulți ani să vizitez Grecia și am vrut ca prima dată să am parte de cea mai plăcută experiență, în care să experimentez tot ce are de oferit mai frumos și autentic această țară. Le mulțumesc celor de la Bluesky pentru organizarea impecabilă și pentru recomandările potrivite, și mai ales pentru amintirile speciale pe care mi le-am făcut în această vacanță. Am beneficiat de asistență, de indicații despre localurile tradiționale și zonele turistice, și am avut toate informațiile necesare pentru a mă putea bucura de fiecare experiență. Cu siguranță voi mai apela la voi.

Maria, Bucuresti

Alătură-te călătorilor care au descoperit locuri noi cu Bluesky