Corporate & Events

Avem deosebita placere sa va aducem la cunostinta ca agentia Blue Sky Turism organizeaza misiuni economice atat in tara cat si in strainatate. Va stam la dispozitie cu servicii, care constituie specificul nostru profesional, oferte de calitate, la tarife competitive, care vor raspunde exigentelor oamenilor de afaceri

Serviciile noastre

Bluesky Turism

Rezervarea si emiterea de bilete de avion pe orice ruta aeriana interna si internationala, la clasa economic si business

Bluesky Turism

Servicii complete integrate de turism intern si international pentru delegatii

Bluesky Turism

Rezervari de camere (single si duble) sau apartamente in hoteluri din tara si strainatate

Bluesky Turism

Organizarea de evenimente speciale, cine de afaceri, cocktail de intampinare oaspeti, receptii, etc.

Bluesky Turism

Organizare si logistica pentru evenimente: conferinte, congrese, simpozioane, lansari de produse, training-uri, team-building (cu activitatii in-door sau out-door), work-shop, etc

Bluesky Turism

Inchirieri de microbuze si autocare de diferite capacitati (6 – 50 locuri)

Bluesky Turism

Inchirieri de autoturisme cu sofer sau in sistem rent a car

Bluesky Turism

Transferuri private aeroport – hotel – aeroport

Bluesky Turism

Tururi private de oras cu ghid si sofer la dispozitie

Bluesky Turism

Excursii si circuite turistice la cerere (pentru grup organizat sau individuali)

Bluesky Turism

Facilitarea operatiunilor de prelucrare a vizelor necesare calatoriei, conform conditiilor fiecarui consulat

Alte servicii turistice la cerere!

Datorită vouă am avut parte de o vacanță superbă, bine organizată și sigură. Mi-a plăcut seriozitatea și varietatea de oferte, și am apreciat implicarea și dorința de a oferi experiențe de neuitat! Cu siguranță voi apela tot la voi și pentru restul vacanțelor!

Ioana, Iasi

Experiența noastră cu Bluesky este de fiecare dată una plăcută! Tocmai ce ne-am întors dintr-un sejur de vis, cazarea și serviciile au fost foarte bune, și am avut pe tot parcursul vacanței un sentiment de siguranță și încredere. Acest lucru ne-a convins să apelăm din nou, de fiecare dată când vrem să facem excursii în țară sau în străinătate.

Ionut, Bucuresti

Atunci când apelez la o agenție care să mă ajute cu planificarea unei vacanțe, îmi doresc amabilitate, competență și profesionalism. Toate aceste criterii au fost îndeplinite de Bluesky, și ne-am întors din sejur relaxați și cu amintiri extraordinare! Ne-au ajutat să alegem obiective turistice potrivite intereselor noastre și ne-au pus la dispoziție o multitudine de opțiuni astfel încât să planificăm foarte bine întreaga vacanță.

Gabi, Ploiesti

Super! Te ajută să găsești exact ceea ce îți dorești! Îți recomandă locuri și servicii care ți se potrivesc, în baza informațiilor oferite în cadrul discuțiilor. Sunt atenți la detalii și amabili, iar eu am avut parte de un sejur de vis, în care m-am simțit în siguranță. Vă mulțumesc, datorită vouă am amintiri de neuitat de la mare. Ne revedem curând!

Valeriu, Bucuresti

Mi-am dorit de mulți ani să vizitez Grecia și am vrut ca prima dată să am parte de cea mai plăcută experiență, în care să experimentez tot ce are de oferit mai frumos și autentic această țară. Le mulțumesc celor de la Bluesky pentru organizarea impecabilă și pentru recomandările potrivite, și mai ales pentru amintirile speciale pe care mi le-am făcut în această vacanță. Am beneficiat de asistență, de indicații despre localurile tradiționale și zonele turistice, și am avut toate informațiile necesare pentru a mă putea bucura de fiecare experiență. Cu siguranță voi mai apela la voi.

Maria, Bucuresti

Alătură-te călătorilor care au descoperit locuri noi cu Bluesky